Voorraden en Bitcoin Crash On Escalating Job Fears: De wekelijkse Crypto Markt Update

De gebeurtenissen van de afgelopen zeven dagen namen een wending voor het ergste in de hele cryptotheekmarkt. Bitcoin begon de week met de handel op ongeveer $11.500 en slaagde er een paar dagen later in om een piek van ongeveer $12.050 te bereiken.

En toen ging het bergafwaarts.

In minder dan twee dagen verloor BTC ongeveer $1.500 van zijn waarde, waardoor de prijs daalde naar het huidige niveau van $10.500. Echter, de primaire cryptocurrency piekte naar een dieptepunt van $9.875 op Binance voordat hij zich herstelde, met uitzondering van TRON’s TRX, waarbij alle altcoins met een grote kap werden meegenomen.

DeFi-munten, die de meeste aandacht kregen, bloeden ook uit. Hun koploper, de bestuursmunt van Yearn Finance, YFI, bereikte een piek van ongeveer $39.000 om vervolgens af te nemen tot waar hij nu met $26.400 wordt verhandeld.

Ongeacht het bovenstaande waren de astronomische vergoedingen op het netwerk van Ethereum een van de belangrijkste gebeurtenissen van de afgelopen zeven dagen. Zoals CryptoPotato gemeld, de vergoedingen in kaart gebracht continue all-time hoogtepunten, grotendeels veroorzaakt door de DeFi rage. Meerdere gebruikers meldden vergoedingen naar boven van 100 dollar voor eenvoudige staking transacties, waardoor het idee dat DeFi alleen voor walvissen rendabel wordt.

Meerdere DeFi-protocollen zag beleggers inzetten van miljoenen in een kwestie van uren, het nastreven van ongeziene opbrengstpercentages, volledig negeren van de risico’s van hun niet-gecontroleerde protocollen. Voorbeelden hiervan zijn een van de meest recente trending platforms genaamd SushiSwap – een vork van Uniswap met een bijgeleverde beloningspenning.

Het is interessant om te zien hoe de markt zich de komende week zal ontwikkelen. Terwijl Bitcoin erin slaagde om zich te herstellen, blijft het CME-gat van $9.600 vooralsnog ongevuld, wat velen doet geloven dat dit het volgende bearish target is.

Marktgegevens

Market Cap: $338B | 24H Vol: 148B | BTC Dominance: 56.9%

BTC: $10.441 (-2,67%) | ETH: $382,70 (-4,56%) | XRP: $0,251(-3,11%)

Binance Futures Open Interest kruiste 1 miljard dollar in augustus. Gegevens uit het handelsrapport van Binance Augustus onthullen dat de open rente voor cryptocurrency futures in de maand augustus 2020 bij twee afzonderlijke gelegenheden tot meer dan $1 miljard schommelde. Inderdaad, de maand was gevuld met tumultueuze actie en ernstige volatiliteit.

Waarom Bitcoin Cash Holders in For More Free Coins zijn in november. Het netwerk van Bitcoin Cash zou in november wel eens een harde klap kunnen krijgen. Dit kan ertoe leiden dat BCH-houders als gevolg daarvan extra cryptocurrency ontvangen. Hun marktprestaties zijn echter voor iedereen denkbaar.

Adoptie: Pornhub Premium accepteert nu Bitcoin en Litecoin voor betalingen. De HD-tak van de populaire website voor volwassenen Pornhub – Pornhub Premium, heeft aangekondigd dat het Bitcoin en Litecoin accepteert als betaalmiddel. Dit is een serieuze stap in de richting van de algemene massale adoptie van cryptokringen.

Coinbase verwelkomt Andreessen Horowitz Co-oprichter van de Raad van Bestuur. De toonaangevende Amerikaanse cryptocurrencybeurs, Coinbase, kondigde nieuwe leden aan voor de raad van bestuur. Een van hen is Marc Andreessen, de mede-oprichter van het durfkapitaalbedrijf Andreessen Horowitz.

Short Bitcoin (SBTC) ETP gelanceerd op de Duitse Xetra Electronic Exchange. 21 Aandelen’ Short Bitcoin ETP (SBTC) werd genoteerd aan Xetra – een digitale beurs die wordt geëxploiteerd door de beurs van Frankfurt. Dit zal investeerders in Europa blootstellen aan de omgekeerde beweging van de Bitcoin-prijs.

Bloedbad: Total Market Cap Shrunk $23 miljard als BTC verloor 5% en ETH 15%. De afgelopen twee dagen waren bijzonder onproductief voor de cryptocurrency markt, omdat Bitcoin en Ethereum beide grote brokken van hun USD-waarde verloren. De gehele marktcap is ook aanzienlijk lager omdat het de beweging van de wereldwijde aandelenindexen lijkt te volgen.