Retail kommer: Game of Thrones-stjernen spørger Twitter, om hun skal længes efter Bitcoin

Det ser ud til, at vi er i den del af Bitcoin Profit bull run, hvor berømtheder vil have ind på vores yndlings orange mønt.

Tilslutning til en række andre fremtrædende berømtheder, “Game of Thrones” -stjernen Maisie Williams spurgte for nylig sine Twitter-tilhængere, om hun skulle købe den førende kryptokurrency.

Arya Stark skuespillerinde spørger, om hun skal købe Bitcoin
Williams, skuespillerinden bag “Game of Thrones” “Arya Stark, spurgte hende næsten tre millioner tilhængere tidligere i dag, om hun skulle” gå længe på bitcoin. ”

Twitter-afstemningen, der stiller dette spørgsmål, har indtil videre 80.000 svar: 60% siger, at hun skal købe BTC, resten siger, at hun ikke skal.

Både hendes fans og medlemmer af kryptokurrency-samfundet har reageret på tweeten.

Barry Silbert, administrerende direktør for Digital Currency Group, bad Williams om at ”tjekke Grayscale”, den digitale aktivfondsforvalter. Hvad der er sjovt ved denne kommentar er, at der i “Game of Thrones” -verdenen er en sygdom kaldet gråskala.

Andre i rummet har udtrykt lignende entusiasme.

Nogle af hendes fans reagerede dog med forvirring. Nogle hævdede, at Bitcoin er ”dårligt for planeten”, mens en af ​​hendes fans sagde, at de troede, at kryptokurrency bare var en “meme”.

Williams ‘kommentar om Bitcoin kommer kort efter, at andre berømtheder på A-listen også udtrykte deres interesse for mønten.

Den nu pensionerede rapper “Logic” foretog en “stor investering” i BTC tidligere på denne måned, som han annoncerede på Twitter.

Og et par dage før det fordoblede Kanye sin kærlighed til Bitcoin i et interview med Joe Rogan.

Detailhandel kommer
Uanset om Williams køber Bitcoin eller ej, er en ting helt sikkert: hun udsatte bare hundreder af tusinder, måske endda millioner, for kryptokurrencymarkedet.

Som CryptoSlate tidligere rapporterede, er den igangværende Bitcoin-rally til næsten $ 17.000 nu baseret på institutionelle volumener med ringe interesse fra detailinvestorer. I stedet for at mor og popinvestorer køber kryptovaluta, er det virksomheder som Stone Ridge Asset Management og MicroStrategy sammen med investorer som Stan Druckenmiller, der køber Bitcoin.

bitcoin google tendenser
Bitcoin søgemaskine popularitet. Kilde: Google Trends
Da detailinvestorer har kørt 2017-rallyet til $ 20.000, betyder den nuværende mangel på detailinteresse i BTC, at der er en stor mængde kapital på sidelinjen, der kan komme ind på kryptokurrencymarkederne ved hjælp af berømtheder som Williams.