Professionel investor og CNBC-bidragyder Jon Najarian taler om Bitcoin

I en nylig samtale talte tidligere NFL-spiller, professionel investor, analytiker på de finansielle markeder og en CNBC-bidragyder Jon Najarian om, hvordan han investerer i crypto (og især Bitcoin) til sin personlige portefølje.

Ifølge hans CNBC-biograf var Najarian linebacker for Chicago Bears , et af holdene i National Football League (NFL), som er en professionel amerikansk fodboldliga, der består af 32 hold, inden han blev en erhvervsdrivende i professionelle muligheder.

Som medlem af CBOE, NYSE, CME og CBOT sluttede han med at arbejde omkring 25 år som et gulvhandler

I 2005 grundlagde han sammen med sin bror Pete optionMONSTER, et nyheds- og uddannelsesfirma for optioner, og tradeMONSTER, et online mæglerfirma. I 2016 blev TradeMonster solgt til E * Trade for $ 750 millioner.

Han er også medstifter af Najarian Advisors & Najarian Family Office, som “rådgiver eller handler for institutionelle investorer og giver pengehåndtering til velhavende investorer.”

I 2016 grundlagde Jon og Pete Najarian Market Rebellion , som har til formål at uddanne den enkelte investor.

I et interview med Anthony Pompliano (alias “Pomp”) – til episode # 329 af Pomp Podcast – talte Najarian om Wall Street såvel som krypto generelt og Bitcoin i særdeleshed.

Med hensyn til, hvordan han investerer i crypto, sagde han:

“På en månedlig basis har jeg sandsynligvis mellem 5% og 10% i digitale aktiver, og næsten det hele er Bitcoin. Lidt Ethereum, men hovedsagelig Bitcoin. Jeg har lidt Litecoin, lidt Stellar, men virkelig jeg Jeg handler om Bitcoin. Jeg er der, fordi fyre som dig selv, fyre som Peter Briger over på Fortress, virkelig fik mig til at tænke over det …

“Jeg blev først involveret på omkring $ 300, indså, at jeg ikke vidste, hvad fanden jeg gjorde, ikke engagerede mig igen, før det var tættere på $ 1.700. Så jeg savnede en frygtelig masse af det, og jeg solgte ikke, når det fik over $ 18.000 eller $ 19.000. Jeg likviderede ikke. Jeg ville have set ud som et geni, hvis jeg gjorde det. ”

Najarian siger, at Wall Street-spillere i hemmelighed øger deres Bitcoin-beholdning:

“Jeg tror, ​​at mange af dem vil holde det stille, når de kommer ind, fordi de vil køre det. Jeg mener ikke, at de vil køre med hensyn til, hvordan [Bitcoin] fungerer. Jeg mener, at de ‘ Jeg skubber prisen for langt for hurtigt.

”Så nøjagtigt de samme fyre, der ved, at du ikke vil have Goldman, der ved, at du køber FireEye eller Uber eller Microsoft, fordi de vil køre det foran dig.

“De samme fyre sidder der og tænker, at jeg virkelig kan lide dette skuespil i Bitcoin her, men jeg vil ikke sige meget om det, før jeg har fået nok af dette, fordi vi begge ved, at blokke af det skiller sig ud og så de bliver nødt til at forblive under radaren med disse ophobninger. ”

Najarian er overbevist om Bitcoin’s langsigtede fremtid:

”Jeg tror, ​​det stadig har fået fodfæste, der er så stort sammenlignet med alt andet, sammenlignet med guld, sammenlignet med aktier, sammenlignet med futures… Det har ikke skadet dollaren endnu, men til sidst vil det, vi laver, skade det dollar, og det kommer til at skade mine børn.

“Det vil skade mange år ud i fremtiden, al denne udskrivning af yderligere kapital. Og det er det, jeg elsker ved digitale aktiver som Bitcoin.”

Et eksempel på de store navn Wall Street-spillere, der roligt har investeret i Bitcoin, er den amerikanske milliardærselskabsmand og hedgefondsjef Marc Lasry , som er medstifter, formand og administrerende direktør for Avenue Capital Group samt co- ejer af Milwaukee Bucks, et af de 30 hold i National Basketball Association (NBA), som er en amerikansk professionel basketball liga.

Lasry fortalte CNBC-showet “Squawk Box” under et interview den 18. juli 2018, at han havde investeret “omkring 1%” af sin personlige formue i Bitcoin.

Lasry sagde, at han var kommet ind i Bitcoin “for et par år siden” (så det kunne have været omkring 2013-2014), men han “købte meget mere” i “det sidste år” (dvs. 2017–2018), da gennemsnitsprisen for Bitcoin var $ 5.000 til $ 7.500.

Lasery sagde fortsat, at han håber, at når Bitcoin “kommer mere ind i mainstream, og når flere markeder ender med at give det mulighed for at handle, hvor det frit kan omsættes,” kunne prisen nå “$ 20.000 til $ 40.000.”

Endelig sagde han, at grunden til, at han kan lide Bitcoin, er, at “det er den, hvor alle vil komme til”, og det betyder, at Bitcoin vil blive “den, der vil have den største markedsfordel.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *