Håll mer guld än Bitcoin, säger BTC Bull Mike Novogratz

Michael Novogratz, som förutspådde att BTC skulle nå 20 000 $ i slutet av 2020, råder investerare att äga mer guld än Bitcoin.

Michael Novogratz , en av världens största Bitcoin- tjurar ( BTC ), rekommenderar inte investerare att lägga majoriteten av sina medel till Bitcoin

Även om Novogratz är övertygad om att Bitcoin Era “överträffar” den ädla metallen, är det fortfarande säkrare att köpa mer guld än Bitcoin på grund av cryptocurrency mycket flyktiga karaktär.

Bitcoin är fortfarande “tidigt i adoptionscykeln”, säger Novogratz
“Min mening är att Bitcoin-sättet överträffar guld, men jag skulle säga människor att ha mycket mindre Bitcoin än de har guld, bara på grund av volatiliteten,” sa Novogratz under CNBC: s snabba pengar den 8 juli.

Enligt Novogratz är Bitcoin fortfarande “tidigt i adoptionscykeln”, vilket innebär att cryptocurrency fortfarande är svårt att få. Emellertid kommer den stora digitala valutan gradvis att få fart när fler företag runt om i världen introducerar fler verktyg för att föra massadoptionen till crypto .

Novogratz sa:

”Bitcoin är fortfarande svårt att köpa. Om det var lättare att köpa skulle det vara mycket högre. Och det finns fler och fler människor som gör det lättare att köpa: medel som skapas, depåer görs, vid en tidpunkt får vi en ETF. ”

Guldpriser som drabbas av 9-åriga höjder mitt i coronavirus

Novogratz: s uppmaning att prioritera guld framför Bitcoin kommer mitt i guldpriserna som nio år är höga. Den 9 juli bröt guld en tröskel på 1 800 dollar och nådde det högsta priset sedan september 2011. De stigande guldpriserna är uppenbarligen ett resultat av ekonomisk rädsla för det nya coronavirus. Från presstiden, spot guld handeln till $ 1 810, upp cirka 0,1% under det senaste dygnet.

Novogratz är känd som en av de största krypto- och blockchaininvesterarna . Han driver Galaxy Digital, ett stort kryptoföretag och handelsdisk. Förutom att investera i den tillväxtindustrin är Novogratz hausseartad på BTC-priset och förutspår att Bitcoin skulle slå 20 000 dollar i slutet av 2020.

Förra året förutspådde Novogratz att institutionellt intresse skulle skjuta Bitcoin-priset tillbaka till 20 000 $ före slutet av 2019 . Den kryptovaluta inte uppfyllde dessa förväntningar, så småningom handlas runt $ 7000 vid årets slut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *